D-Design Feestjurken en trouwjurken

Over ons

D-Design is opgericht door Darifa, met als doel om iedereen er schitterend uit te laten zien op speciale dagen. ‘Ik was vroeger zelf al in de weer met de mooiste jurken, ik wilde er graag piekfijn uitzien op feestjes en gelegenheden.’ Uit deze passie is D-Design ontstaan. ‘Wat ik vroeger voor mezelf deed, wil ik nu voor anderen doen.’ Bij D-Design kun je terecht voor uitgebreid persoonlijk stijladvies en tref je een enorme collectie aan de meest fantastische jurken.

Wij van D-Design staan elke werkdag voor jou klaar om je te helpen aan de perfecte jurk voor elke gelegenheid. In onze winkel in Roosendaal nemen onze stylisten je graag mee in de wereld van stijlvolle jurken voor elk formeel of informeel evenement. Wij zijn gespecialiseerd in bruidsjurken, avondjurken, djellaba’s, takchita’s en kaftans. Onze exclusieve jurken zijn van hoge kwaliteit en hebben een unieke uitstraling. Onze prachtige takchita’s en kaftans zijn ontworpen door de designer Romeo Couture. Naast het verhuren van prachtige jurken kun je bij ons ook terecht voor bijpassende accessoires. De mooiste sieraden, riemen en schoenen kun je in onze winkel passen.

Bij ons kun je meerdere jurken tegelijk huren en zijn de jurken te huren voor meerdere dagen. Ben je echt verliefd geworden op een jurk? Dan kun je hem ook bij ons kopen. Kom gerust eens binnenlopen om onze collectie te bekijken. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor je kunnen nemen? Maak dan een pasafspraak met een van onze stylisten. Dit raden we vooral bij het huren van bruidsjurken aan.

Contact D-Design voor meer info